Over mij

Mijn naam is Luc le Fever, ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Bussum.

Na de basisschool ben ik begonnen met Mavo, na dat ik die diploma had gehaald ben ik doorgegaan met Havo. Nu zijn we al weer 4 jaar verder en ben ik ondertussen geslaagd voor Vwo. Als vervolg studie wil ik Industrieel ontwerpen in delft gaan doen.

Mijn hobby’s zijn sporten, reizen en Gamen. Verder hou ik er ook erg van om met vrienden aftespreken, het liefst onder het genot van een biertje.

Wekelijks ga ik naar de sportschool. Ook zit ik op voetbal in een vriendeteam. Tijdens de wedstrijden strijden we als een team voor de overwinning. Teglijkertijd gebeuren er altijd wel leuke en grappige dingen.

Wat ik het liefst doe in mijn leven is reizen. Het liefst naar warme landen met totaal andere culturen en landschappen dan wij hier in Nederland gewend zijn. De mooiste reis die ik tot nu toe heb gemaakt is naar Ecuador. We reisde met ze vieren een maand lang door het land. We gingen van de stad in de bergen, Quito, naar het Amazoneregenwoud en toen naar de prachtige kust toe. Het was een reis om nooit te vergeten.

Hoe zie ik mijn toekomst voor me

Na mijn studie ben ik van plan om een vervolg studie te gaan doen. Hiermee wil ik een beroep waarmee ik niet alleen geld mee kan verdienen maar ook iets terug kan geven aan de maatschappij. Wat ik exact wil gaan doen, daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Wel weet ik dat ik geen een kantoorbaan wil. Het lijkt me leuk om samen met mensen te kunnen werken en een beroep te hebben waar ik mijn creativiteit kan uiten.

Naast werk en studie staat reizen bij mij op nummer 1. Het liefst zou ik nu mijn koffers willen pakken en samen met vrienden de hele wereld overgaan.

Mijn ideale toekomst beeld zou zijn: gelukkig worden van het werk wat ik doe en met de mensen die ik lief heb.

Hoe ga ik mijn dromen werkelijkheid maken?

Zoals hiervoor wel naar voren kwam, is dat ik het liefst wil reizen. Maar met oog op mijn studie is daar weinig tijd en voornamelijk weinig geld voor. Door mijn studie is het niet mogelijk om dagen te gaan werken en daarnaast verdien je als een student ook geen bakken met geld.

Ik had me er al bij neergelegd. Komende jaren geen verre reis, krap bij kas moeten leven en werken voor een pisloontje.

Alles veranderde toen een goeie vriend vertelde dat deze dromen werkelijkheid kunnun worden. Hij zei ‘Met een laptop en internetverbinding online geldverdienen, iedereen kan het!’.

In eerste instantie geloofde ik hem niet helemaal met een paar uur per week werk, bakken met geld verdienen. Meerdere keren per jaar op vakantie kunnen gaan! Onmogelijk op mijn leeftijd.

Of toch niet! Na wat onderzoek bleek dat dit eigenlijk heel goed te realiseren is. Door middel van affiliate marketing kan ik een passief inkomen opbouwen. Hiermee is mijn probleem van te weinig tijd opgelost en daarnaast verdien ik er ook nog wat aan:)

Hoe ben ik begonnen met affiliate marketing?

Via mijn vriend ben ik er ingerold. Hij vertelde mij hoe het preciepe in elkaar zit en wat je er allemaal van kan verwachten. Vervolgens rade hij mij een cursus aan genaamd de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Ondanks ik al veel had geleerd, gaf deze cursus mij een goeie basis waarmee ik op profesioneel niveau aan de slag kon met affiliate marketing. Ook maakte het niet veel uit dat ik niet goed ben in programmeren, want in de cursus worden de ingewikkelde stappen rustig en duidelijk uitgelegd.

Scroll to top